top of page

Bordursten

Hvad er bordursten og sælger Danstein bordursten i granit?

Hos Danstein kan man få flotte bordursten til belægning, kanter, anlægning af stisystemer og til trapper. Før i tiden var bordursten det samme som kantsten, og man brugte dem til adskillelse mellem vejbane og fortov. I dag ser man de to stentyper mere separat. Granitkantsten, som de kendes i dag, er mere grove i udtrykket end bordursten.

 

Bordursten er en speciel flisetype, som er særlig stor og bred - omkring 8 til 20 cm i tykkelsen. Bordursten er også kendetegnet ved at være meget robuste, en skridsikker overflade og god holdbarhed. Stenen er jetbrændt i overflade, hvilket gør den skridsikker. Bordursten og granitsten anvendes ofte sammen.

 

Hos Danstein sælger vi både bordursten til virksomheder og private i hele Danmark. Vi forhandler bordursten i granit af højeste kvalitet og materiale. Man kan også få stenen som bordurfliser. En typisk størrelse på en bordursten kan være 8-20 cm i tykkelse, ca. 30 cm i bredden og mellem 60-100 cm i længden.

Få et tilbud på bordursten

For at høre nærmere om Dansteins bordursten, så kontakt os på telefonen +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

Bordursten som belægning til sti
Jetbrændte bordursten i flere farver

Hos Danstein kan man købe bordursten af høj kvalitet, både som færdige produkter eller den rene sten. Vi går aldrig på kompromis med vores produkter, og vi sørger for, at vores kunder får den korteste leveringstid og den bedste pris i branchen. Bordurstenene er ofte lange og smalle samt jetbrændte fint i overflade på stenen, som gør den skridsikker.

 

Hos Danstein forhandler vi bordursten i flere farver - nogle af dem er grå, røde og sorte i udtryk. Vi forhandler også sandsten, hvis farver kan være alt fra de gullige og grålige toner til de mere brune og røde nuancer. 
Hvis man vil høre om bordursten i andre nuancer, så vil vi anbefale dig at tage kontakt til vores dygtige ansatte på telefon +45 5927 7300, eller på e-mail 
info@danstein.dk.

Hvad bruges bordursten til, og hvad er priserne på bordursten fra Danstein?


Bordursten kan bruges og anvendes til belægning, kanter, anlægning af stisystemer og til trapper. De er nemme at arbejde med samt prisvenlige i forhold til andre stentyper, hvis man for eksempel skal bygge en større stentrappe. Du kan også anvende granitsten til stentrapper i haven.
Bordursten kan også sælges jetbrændte, og dermed bliver de skridsikre. Hvilket er meget nyttigt, hvis man bruger stenene til stier, belægning og trapper.

 

Der er mange fordele ved at anvende bordursten til sine projekter, da de er enorm robuste og hårdføre i materiale og overflade. Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvad man kan benytte bordursten til. Hos Danstein har vi mange gode ideer til, hvordan bordursten kan bruges i haven. Vil man høre vores idéer, så kontakte os gerne på telefon +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

Kontakt os her

Tak for din besked!

bottom of page