Vandsten skaber ro og hygge og er et kunstværk i sig selv

En natursten eller et særligt smukt klippestykke kan blive en smuk haveskulptur med beroligende lyd af rindende vand. Vand har altid haft en særlig effekt, og mange nyder at slappe helt af, mens de lytter til vandets rislen.

 

Derfor er vandsten blevet populære med årene. De appellerer til vores sanser og skaber en ekstra stemning og dimension til terrassen, det pæne bed, det lille hvil ved dammen eller som indbydende kunst foran dit hjem.

Danstein kan levere vandsten til dit projekt, hvad enten du er privatperson eller bygherrer af større kaliber. Vi er vant til at samarbejde med alle typer af interessenter, og har mange års erfaring i at levere kvalitetssten af flere forskellige materialer. 

 

Kontakt Danstein på telefon 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

Stort udvalg af vandsten - køb dem hos Danstein


Ingen behov og smag er ens. Derfor tilbyder vi vandsten i flere højder, typer af sten og i forskellige former. Lad vandstenen falde naturligt i med dens placering eller skille sig markant ud fra omgivelserne.


Vandsten placeres ofte udendørs, men kan bestemt også placeres indenfor, hvis pladsen tillader det. Lad Danstein rådgive dig om mulighederne.

Vandsten af høj kvalitet - altid med Danstein


Natursten vil variere i form og størrelse, og vandstenen vil aldrig være et standardprodukt, når det kommer fra Danstein, men et unikt håndværk.
 

Du kan roligt investere i vandsten fra os. Kvaliteten af stenen er høj og giver glæde mange år frem.

 

Danstein er klar til at du kontakter ang. vandsten på telefon 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.
.

Overvejelser ved valg af vandsten


Danstein har mange års erfaring med vandsten og stentyper generelt, og vi råder altid til at overveje nedenstående, når du søger vandsten.

Ønsker du en vandsten, som er lavet eller delvist lavet med granitsten eller et andet materiale? Så er vi klar til at rådgive og assistere med vejledning ift. dit byggeprojekt.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk, og få råd og vejledning til valg af vandsten og opsætning.
 

GRUNDLAGT 1904

HOVEDKONTOR:

 

DANSTEIN A/S

STEN TIL BYGGERI

Industriparken 28

DK 4450 Jyderup

Tel.  +45 59 27 73 00

 

info@danstein.dk
 

Cookie- og privatlivspolitik

Danstein gravsten og stenhuggerier