top of page

Vandsten
- Skaber ro og hygge, og er et kunstværk i sig selv

Hvad er vandsten og hvor bruges de?

Med en natursten fra Danstein kan man få en smuk haveskulptur med beroligende lyd af rindende vand. Vand har altid haft en særlig effekt, og mange nyder at slappe helt af til vandets rislen. Med en flot dekorativ vandsten kan man skabe sit eget frirum i haven. Uanset hvilken vandsten man vælger fra Danstein, vil den med garanti bidrage til en rolig stemning. Derudover vil vandstenen tiltrække fugle til haven.

 

Vedrørende spørgsmål om vandsten, så er man velkommen til at kontakte vores dygtige og professionelle medarbejdere. De sidder klar til at hjælpe dig omkring råd og vejledning vedrørende vandsten. Vi kan garantere, at vores kunder får den korteste leveringstid i branchen og til den billigste pris. Vi leverer vandsten ethvert projekt, hvad enten man er privatperson eller bygherrer. Vi er vant til at samarbejde med alle typer af interessenter og har mange års erfaring i at levere kvalitets sten af flere forskellige materialer.

Vandsten til en fair pris i flere større
Få et tilbud på vandsten

For at høre nærmere om Dansteins vandsten, så kontakt os på telefonen +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

Vandsten lavet af granit

Danstein har et stort udvalg af vandsten i granit, som er det foretrukne materiale at lave vandsten i, da de holder i al evighed. Vi har også vandsten i andre materialer. De kan placeres overalt i haven, hvor pladsen tillader det. De kommer i mange forskellige typer og former. Dog er vandsten i granit enormt tunge og svære at flytte rundt på. Fordelen ved dette er, at du ikke skal bekymre dig om, at den vælter i den danske vind.

 

Ved at købe vandsten igennem Danstein kan man altid finde en sten, som passer til enhver smag. De er med til at skabe et naturligt liv for særligt fugle, der drikker af vandet. For at høre nærmere om valg af materiale til vandsten, vil vi anbefale at kontakte vores kompetente medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig på telefon 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

Hvis I søger andre sten end vandsten i granit, så forhandler vi også bordursten og sandsten. Disse stentyper er meget populære at anvende til lave trapper, stenmure eller belægninger i for eksempel haven.

Danstein’s udvalg af vandsten

Hos Danstein kan man få forskellige slags vandsten til haver eller hvor man ønsker sig det. Den kan både placeres på terrasse, i haven eller ved sommerhuset. Vandsten kommer i flere størrelser og designs, derved har man mulighed for at vælge lige præcis den vandsten, som passer bedst alt efter personlig smag og have.

 

Danstein tilbyder vandsten i forskellige højder og former, derfor anbefaler vi at vandstenen skal falde naturligt ind i sine omgivelser. Ofte placeres vandsten udendørs, men den kan bestemt også placeres indenfor, hvis pladsen tillader det.

 

Lad Danstein rådgive om mulighederne ved at kontakte os på telefon 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk, og få råd og vejledning til valg af vandsten og opsætning.

Vandsten af høj kvalitet hos Danstein

Når man køber vandsten igennem Danstein, vil det aldrig være et standardprodukt, men et unikt håndværk af høj kvalitet. Man kan derfor roligt investere i en vandsten fra os. Vi kan forsikre om, at kvaliteten er af høj kaliber, giver glæde og pryder haven i mange år frem.

 

Vandsten af topkvalitet hos Danstein er blevet mere populære med årene. De appellerer til vores sanser og skaber en ekstra stemning og dimension til terrassen, det pæne bed, haven, det lille hvil ved dammen eller som indbydende kunst foran dit hjem.

 

Få en uforpligtende snak med vores flinke og dygtige medarbejdere i Danstein ved tilfælde af spørgsmål. Kontakt os på telefon 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

Overvejelser ved valg af vandsten

Danstein har mange års erfaring med vandsten og stentyper generelt, og vi hjælper altid med vejledning i forhold til jeres overvejelser i at investere i en vandsten til haven. For mange er haven eller gården et fristed, hvor man kan finde ro og fred fra hverdagen. Her vil en vandsten passe perfekt ind, da den indbyder til ro og afslapning.

Det kan være at man ønsker en vandsten, der er lavet eller delvist lavet med granitsten eller et andet materiale? Så er vi klar til at rådgive og assistere med vejledning. Kontakt os på telefon 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

Køb et komplet vandsten sæt hos Danstein

Er det første gang man skal ud og købe en vandsten til haven eller sommerhuset, så kan det godt være vanskeligt at blive klog på, hvilken sten man skal vælge.

 

Danstein sælger både komplette sæt af vandsten med alt det fornødne tilbehør og vandsten, hvor ekstraudstyr kan købes ved siden af. På den måde slipper man for at handle mere end et sted. Alle vores vandsten er af høj kvalitet, og de bedste produkter til den billigste pris i branchen.

Opsætning af vandsten

Hos Danstein kan man finde alt det udstyr, som behøves til montering, opsætning og vedligeholdelse af vandstenen. Hvis I mangler inspiration til opsætning af vandsten i haven eller i gården, så er man velkommen til at kontakte Danstein. Vi kan rådgive og give en hjælpende hånd med, hvor vandstenen kan placeres og opsættes.

Tilbud på vandsten

Ved bestilling af vandsten og alt det nødvendige udstyr igennem Danstein, så vil vi have mulighed for at strikke nogle gode tilbud sammen. Vi forhandler også billigere vandsten, men vi går aldrig ned på kvaliteten af de vandsten, som vi har i sortiment. Vi sælger kun vandsten af høj kvalitet og vi ønsker at få udbredt vandkunst til flere danske hjem og haver - om det enten er til gården, haven eller sommerhuset.

Kontakt Danstein på telefon 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk. Så kan vi se om vi kan få lavet et godt tilbud til dit haveprojekt. Du kan også indhente tilbud på vores andre stentyper såsom natursten, granitsten eller sandsten.

bottom of page