top of page

Kampesten online - køb til en lav pris - modtag et tilbud 

Hvad er kampesten?

Kampesten er utilhuggede sten af granit og gnejs. Stenene kommer i flere størrelser og kan bruges både som hele, ubearbejdede sten eller kløves til rette størrelse efter behov. 

De smukke, tunge sten stammer fra Skandinaviens fjelde, hvor knækkede klippestykker er faldet af og bragt til Danmark af gletsjere - en proces hvor klippestykkerne er blevet slidt og bearbejdet og det er altså på denne måde, kampestenene har fået deres karakteristiske runde former.  

 

Når kampesten bruges som byggemateriale, giver det et imponerende og massivt indtryk. Du har formentlig set flere danske landsbykirker, der er bygget med kampesten eller også har du set kampesten brugt som stensætninger rundt omkring. Kampesten blev nemlig ofte anvendt som bygningsmateriale i middelalderen, hvor stenene kunne findes rundt omkring i landskabet. Kampesten kan også skæres til, så de kan benyttes som trapper. 


Kampesten er altså et imponerende og historisk byggemateriale, der gennem tiden er blevet brugt til mange smukke bygninger. Hvis du leder efter kampesten til et spændende byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os på telefon 59 27 73 00 eller e-mail info@danstein.dk

Store og små kampesten der kan købes til en lav pris online hos Danstein. Ring og hør mere
Trappe hugget i granit fra store kampesten
Kampesten til haven

Mange har fået øjnene op for de store naturstens skønhed og effekt i haverne og kun fantasien sætter grænser, hvis man ønsker at pryde sin have med kampesten.

Mange bruger kampesten som udsmykning i haven. De store sten kan nemlig være imponerende i sig selv, eksempelvis som pynt i gårdhaven eller forhaven. Stenen kan enten stå oprejst ved at blive gravet lidt ned i jorden, eller også kan bunden skæres til, så stenen let kan opstilles, der hvor du ønsker det. 

Mindre kampesten kan eksempelvis bruges til at opbygge et bålsted, eller også kan de bruges som siddepladser rundt om et bålfad i havens hyggekrog. 


Har du et fiskebassin i haven, kan den mindre størrelse af kampesten også graves ned i kanten af bassinet, så husdyr og mindre børn ikke kommer i nærheden af vandet og som en ekstra fordel, skjuler stenene også bassinfolien langs vandkanten.
 

Store kampesten til udsmykning i haven
Vores andre stentyper
Stensætning af kampesten

En stensætning af kampesten er nok den mest populære anvendelsesmetode når det kommer til kampesten i dag - og det med god grund. En stensætning eller kampestensmur, som det også kaldes, er både smuk og bemærkelsesværdig. 

Kampesten er et godt valg, når man vælger at bygge et stengærde. Selve byggeprocessen kan være lidt af et puslespil, men stenene findes i flere størrelser og det gør det nemt at finde sten, der passer ind. 


Når du bygger et stengærde af store sten, kan det ikke undgås, at der opstår huller med bar jord. En både smuk og effektiv løsning er, at plante stengærdet til med planter, da det både pynter på stensætningen og samtidig vil planternes rødder holde godt på jorden, så den ikke bliver løs og falder ud. 

En stensætning af kampesten kan være udfordrende at lave selv, og derfor får mange professionel hjælp til opsætningen. Hvis du vælger selv at lave stensætningen, skal du blot huske på at stenene er meget tunge, og det kan derfor være en idé at leje en maskine, til at  flytte rundt på stenene. Dermed gør du arbejdet lettere for dig selv og din ryg.
 

Store kampesten til haven. Lav pris hos Danstein. Kontakt og hør mere om vores priser
Kampesten pris

Er du på udkig efter kampesten til dit næste have- eller byggeprojekt? Hos Danstein har vi et stort udvalg af kampesten og kan levere både større og mindre partier af sten. Alle vores sten er smukke og holdbare, og vi garanterer at du som kunde hos os, vil få den korteste leveringstid i branchen og til den bedste pris.

 

For at høre mere om vores priser på kampesten, kan du kontakte os på telefon 59 27 73 00 eller på e-mail info@danstein.dk

Kontakt os hvis du har spørgsmål og modtag et tilbud

 

Uanset om du er privatperson eller henvender dig som virksomhed, står vi altid til rådighed, hvis du har brug for råd og vejledning om kampesten. Hos Danstein giver vi gerne et uforpligtende og gratis tilbud og har fuld gennemsigtighed, så du ved præcis hvad du får med os som leverandør. 

Hør også mere om vores granitskærver til en konkurrencedygtig pris online.

Kontakt os i dag, så kan vi sammen finde den bedste løsning til dig og dit bygge- eller haveprojekt. 

Ring til os på telefon 59 27 73 00 eller skriv til os på e-mail info@danstein.dk

bottom of page