top of page

Siddesten

Hvad er siddesten?

En siddesten er et robust, solidt og langtidsholdbart alternativ til en udendørs bænk lavet af natursten. Hos Danstein tilbyder vi siddesten i forskellige farver, typer og størrelser, så du kan få det visuelle udtryk, som du ønsker. Du vil opleve en mere rustik bænk i forhold til f.eks. en betonbænk.

Som sagt, så er vores siddesten lavet i natursten, hvor vi lader stenens farver træde frem, som den fra naturen er blevet skabt under istiden. Derfor har hver siddesten sit eget unikke design. Først er den blevet gennemsavet, hvorefter toppen og kanten på siddestenen er blevet matslebet og afrundet. Det er med til at gøre siddestenene behagelige at sidde på. Der skal heller ikke bruges tid og energi på at bygge bænken. Du skal bare finde ud af, hvorhenne du gerne vil have din siddesten placeret.

Et alternativ til udendørsbænk

Siddestenene er lavet af danske natursten udvalgt fra de lokale grusgrave ganske få kilometer fra vores produktion. Derfor er transporten meget kort, hvilket minimere CO2-aftrykket i forhold til levering langvejs fra. Derudover skal der ikke fældes nogen træer i forhold til produktionen i modsætning til en bænk i træ. Desuden kræver siddesten af natursten meget mindre vedligeholdelse sammenlignet med bænke af træ og beton.

Siddesten som udendørsbænk
Få et tilbud på siddesten

For at høre nærmere om Dansteins  siddesten, så kontakt os på telefonen +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

Siddesten lavet i natursten
Siddesten som alternativ til en beton bænk
danstein siddesten referencer

En bænk uden vedligeholdes

Natursten er som sagt et rigtig godt valg, da de ikke kræver meget vedligeholdelse. De er meget robuste og vejrfaste, så de kan sagtens tåle vand, sollys og frost. Graffiti og andet snavs er også nemt at vaske af, så de kan reelt ikke udsættes for hærværk. Deres massive størrelse gør samtidigt, at når den først er placeret, så står den solidt. Det eneste, man skal huske, er at feje og vaske overfladen, så stenen holdes fri for alger og dermed er rene.

Få et tilbud på siddesten

I er mere end velkommen til at kontakte os for en pris – du får et uforpligtende og gratis tilbud! Både på siddesten, men også på de andre stentyper, som vi tilbyder. Du altid velkommen til at kontakte os på telefonen +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

Brug siddesten som en rustik bænk
bottom of page