top of page

Trædesten til haven og andre byggeprojekter - modtag et tilbud

Hvad er trædesten og sælger Danstein trædesten i granit?

Har du brug for trædesten til haven? Hos Danstein tilbyder vi trædesten i forskellige farver, så du kan få det visuelle udtryk, som du ønsker.

 

Vores trædesten fås i granit i farverne, som ses foroven, primært i nuancer af sort, hvid, grå og brun med flotte, naturlige mønstre.

 

Trædestene giver et robust underlag, og de fungerer som en smuk gang eller sti, som set ved mange gravsteder. Vores gravsten er lavet af danske natursten, som er udvalgt fra lokale grusgrave.

 

På den måde har transporten af trædestenene været kort, og derfor er CO2-aftrykket lavere, end hvis stenene blev hentet langvejs fra.

Granit trædesten

Granit er et godt materiale til trædesten både fordi, at materiale er hårdt og robust at gå på, samt at det er utroligt smukt at se på med de naturlige mønstre.

 

Granit bliver skabt under store tryk, og det er en blanding af forskellige mineraler som sammen skaber unikke mønstre. Hos Danstein kan du få trædesten i granit, så du kan skabe et yndefuldt gravsted eller en flot sti i haven. Da granit er et naturmateriale har hver en trædesten forskellige strukturer og nuance af farver.

Få et tilbud på trædesten

For at høre nærmere om Dansteins trædesten, så kontakt os på telefonen +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

Bordursten-som-belægning-til-sti.jpg

Trædesten til haven

Med trædesten i haven kan du skabe en flot sti i græsset eller i grus. Trædestenene skaber en hyggelig navigation rundt i haven, og du kan hente inspiration fra de klassiske japanske haver, som man kan finde mange billeder af på internettet.

Trædesten til gravsted

Trædesten passer ikke bare til haven, men også ved gravsteder. Her kan du nemlig med trædesten styre, hvor folk er mest tilbøjelige til at træde henne. På den måde kan du for eksempel minimere, at folk træder på nylagt grus, så det forbliver pænt. Danstein er mestrer i at være leverandør til byggeriet, men er også kendt for gravsten. Kontakt Danstein og hør mere om, hvordan vores stenhuggeri kan hjælpe dig. Ring på tlf. 59 27 73 00. Vi er klar til at hjælpe.

bottom of page