top of page

Trædesten til haven og andre byggeprojekter - modtag et tilbud

Hvad er trædesten og sælger Danstein trædesten i granit?

Har du brug for trædesten til haven? Hos Danstein tilbyder vi trædesten i forskellige farver, så du kan få det visuelle udtryk, som du ønsker.

 

Vores trædesten fås i granit i farverne, som ses foroven, primært i nuancer af sort, hvid, grå og brun med flotte, naturlige mønstre.

 

Trædestene giver et robust underlag, og de fungerer som en smuk gang eller sti, som set ved mange gravsteder. Vores gravsten er lavet af danske natursten, som er udvalgt fra lokale grusgrave.

 

På den måde har transporten af trædestenene været kort, og derfor er CO2-aftrykket lavere, end hvis stenene blev hentet langvejs fra.

Er du på udkig efter smukke og holdbare trædesten til din have eller indkørsel? Hos Danstein tilbyder vi et stort udvalg af trædesten i forskellige materialer og designs. Vi har altid fokus på at levere høj kvalitet og personlig service, så du kan få den rette trædesten til dit behov.

Granit trædesten

Granit er et godt materiale til trædesten både fordi, at materiale er hårdt og robust at gå på, samt at det er utroligt smukt at se på med de naturlige mønstre.

 

Granit bliver skabt under store tryk, og det er en blanding af forskellige mineraler som sammen skaber unikke mønstre. Hos Danstein kan du få trædesten i granit, så du kan skabe et yndefuldt gravsted eller en flot sti i haven. Da granit er et naturmateriale har hver en trædesten forskellige strukturer og nuance af farver.

Som et af Danmarks ældste stenhuggerier og en familievirksomhed gennem 5 generationer, har vi mange års erfaring med at levere stenprodukter af høj kvalitet til vores kunder.

 

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at finde den rigtige trædesten, der passer til din stil og behov, og vores ekspertteam er altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Få et tilbud på trædesten

For at høre nærmere om Dansteins trædesten, så kontakt os på telefonen +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

Bordursten som belægning til sti

Trædesten til haven

Med trædesten i haven kan du skabe en flot sti i græsset eller i grus. Trædestenene skaber en hyggelig navigation rundt i haven, og du kan hente inspiration fra de klassiske japanske haver, som man kan finde mange billeder af på internettet.

Trædesten til gravsted

Trædesten passer ikke bare til haven, men også ved gravsteder. Her kan du nemlig med trædesten styre, hvor folk er mest tilbøjelige til at træde henne. På den måde kan du for eksempel minimere, at folk træder på nylagt grus, så det forbliver pænt. Danstein er mestrer i at være leverandør til byggeriet, men er også kendt for gravsten. Kontakt Danstein og hør mere om, hvordan vores stenhuggeri kan hjælpe dig. Ring på tlf. 59 27 73 00. Vi er klar til at hjælpe.

Danstein - Ekspert i trædesten 

Velkommen til Danstein - Din lokale ekspert i trædesten

 

Er du på udkig efter smukke og holdbare trædesten til din have eller indkørsel? Hos Danstein tilbyder vi et stort udvalg af trædesten i forskellige materialer og designs. Vi har altid fokus på at levere høj kvalitet og personlig service, så du kan få den rette trædesten til dit behov.

 

Som et af Danmarks ældste stenhuggerier og en familievirksomhed gennem 5 generationer, har vi mange års erfaring med at levere stenprodukter af høj kvalitet til vores kunder. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at finde den rigtige trædesten, der passer til din stil og behov, og vores ekspertteam er altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Få et tilbud på trædesten

For at høre nærmere om Dansteins trædesten, så kontakt os på telefonen +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

Trædesten i forskellige materialer - Granit, skifer og kalksten. 

Vi har et stort udvalg af trædesten i forskellige materialer, herunder granit, skifer og kalksten. Uanset om du søger en enkel og elegant trædesten eller en mere kompleks og unik løsning, kan vi hjælpe dig med at finde det rette produkt til dit behov og budget. Og med vores konkurrencedygtige priser og vores fokus på personlig service, kan du altid regne med at få den bedste værdi for pengene hos Danstein.

 

Vi laver alt på vores egne stenhuggerier, og vores erfarne stenhuggere kan skræddersy trædestenene til dine specifikke behov og ønsker. Vi er altid klar til at rådgive dig om forskellige design- og materialevalg, så du kan træffe den bedste beslutning. Og når det kommer til installation af trædestenene, kan du altid regne med vores ekspertise og erfaring. Vi sørger altid for at installere trædestenene selv, så du kan være sikker på, at det bliver gjort korrekt og med den største respekt for din have eller indkørsel.

 

Vores priser er altid inklusive moms, og vi tilbyder altid uforpligtende vejledning og rådgivning. Vi ved, hvor svært det kan være at tage beslutninger om trædesten i en svær tid, og vi er her for at hjælpe dig med at gøre processen så let og problemfri som muligt.

 

Ring til os i dag og lad os hjælpe dig med at finde den rette trædesten til dit behov. Hos Danstein er vi stolte af vores ekspertise og erfaring inden for trædestenfremstilling, og vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.

bottom of page