top of page

Sokkelsten

Hvad er sokkelsten, og hvorfor bruger man sokkelsten?

Sokkelsten er formet som bogstavet H og kaldes også for fundablokke. Sokkelstenen er den del af fundamentet, som er synligt på bygningen. De er lavet af beton og tåler både vand og frost. Sokkelsten anvendes ofte, når der skal bygges sommerhuse, skure, garager eller tilsvarende bygninger. Sokkelsten fås i flere typer, der har forskellige anvendelse. Der findes sokkelsten, stolpebærer og sokkelsten med isolering.  

 

Det gode ved sokkelsten er, at man kan løfte bygninger fra jorden og på den måde skabe ventilation derunder, og samtidig mindsker man risikoen for vandskade. Fundamentet er det hele bygningen står og hviler på, derfor skal det være stabilt og man skal have styr på, hvordan man anlægger et fundament. Da det kan være udslagsgivende for, hvad der står ovenpå. Bygningen skulle helst holde i mange år frem. Derfor anbefaler vi, at man henter hjælp udefra, så man kan være sikker på at få professionel hjælp samt vide, at det gøres ordentligt. Har man brug for sokkelsten til sit byggeprojekt, så kontakt Danstein. Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rette sokkelsten – til den rigtige pris.

grå/sorte granitsten til jeres have henne ved fundament af sokkelsten til jeres hus
Få et tilbud på sokkelsten

For at høre nærmere om Dansteins sokkelsten, så kontakt os på telefonen +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

Anvend sokkelsten som fundament til dit byggeprojekt

Når man anvender sokkelsten som fundament, sikrer man sig en stærk konstruktion. Sokkelstenene skal lægges i forlængelse af hinanden. Har man brug for at sikre sit fundament ekstra, så kan man fylde stenene op med - først armeringsjern og dernæst beton. Når det er hærdet, så står man med en ekstra stærk konstruktion, der kan holde i mange år. Det er meget vigtigt, at man kender til fremgangsmåden og det kræver bygge kendskab og nøjagtighed for at anlægge et solidt fundament. Vi håber, at I vælger Danstein, som leverandør af sokkelsten til jeres byggeprojekt. Vi garanterer, at vores kunder får den korteste leveringstid i branchen og til den billigste pris. Kontakt os på telefon +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

Sokkelsten giver en stærk konstruktion til fundament
Hvordan undgår jeg dyr under ejendom med sokkelsten?


Sokkelsten sørger som sagt for, at der kommer luftcirkulation under bygningen, og man mindsker risikoen for vandskade. Hvis man fortsat ønsker luftcirkulation, men derimod ikke ønsker at have skadedyr under huset, så kan man med fordel sætte et rottenet op. På den måde holder man dyrene ude. Vi anbefaler, at man rådfører sig, inden det sættes op, da der nogle retningslinjer, som skal overholdes.

Sokkelsten med isolering


Den allernederste del af husets ydermur kaldes for soklen - og den kan isoleres. Man kan både få sokkelsten med og uden isolering. De sokkelsten, som er uden isolering, kan efterisoleres. Der er gode fordele ved at få soklen isoleret, da man både reducerer varmetabet og på den måde sparer penge på varmeregningen. Samtidig får man et meget bedre indeklima og komfort, da der kommer mindre kulde og træk udefra, så boligen bliver behageligere at være i. Varmetab er noget der skal undgås for enhver pris, da et stort varmetab betyder en dyr varmeregning. Derudover så vil boligen kunne stige i værdi, og det kan betyde, at man sikrer sig et bedre energimærke.

Forskellige mål og pris på sokkelsten hos Danstein

 

Hos Danstein forhandler vi sokkelsten i flere mål til varierende priser.  Ligesom ved alt andet arbejde vi tilbyder, så kræver det, at vi kender specifikationerne på det, der skal udføres, før vi kan give en konkret pris på sokkelsten samt, hvor mange man skal bruge i det givne projekt. Prisen afhænger selvfølgelig også, om man selv vil lægge sokkelsten eller, om får andre til det. Hvis man selv går i gang, så er det vigtigt at vide og kende til alle krav, der er for at skabe et stabilt fundament. Desuden skal der søges om tilladelse i den kommune, som du man i, hvis man skal i gang med et nyt byggeprojekt på sin grund. Hvis man derimod ønsker at andre bygger fundamentet, så vil prisen ligeledes være en anden. Til gengæld kan man være stensikker på ved professionel hjælp, at det bliver gjort ordentligt. Kontakt Danstein og få et uforpligtende tilbud.

 

Vi kan kontaktes på telefon +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

grå/sorte granitsten til jeres have henne ved jeres fundament bygget af sokkelsten
Kontakt os her

Tak for din besked!

Indhent tilbud på sokkelsten hos Danstein

 

Hos Danstein laver vi et uforpligtende og gratis tilbud med henblik på et byggeprojekt! Det kan godt betale sig at henvende sig til flere firmaer, da der muligvis kan være forskel i pris - alt efter hvem man kontakter.

 

Vores kunder skal opfatte os som kompetente rådgivere, der altid finder den løsning, der passer bedst til deres behov. Vi garanterer også, at vores kunder får den korteste leveringstid i branchen og den billigste pris. 

Hvis sokkelsten ikke er sagen, så forhandler vi også bordursten, sandsten, natursten og granitsten

Vi håber selvfølgelig, at Danstein vælges som leverandør, da vi blandt andet er verificret på Trustpilot med gode anmeldelser.

 

Kontakt Danstein i dag, og så vil vi gøres vores bedste for at komme med et overslag.

 

Vi kan kontaktes på telefon +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

bottom of page