top of page

Trapper

Trappe - fra klippe til færdigt produkt

Da vi håndterer alt fra stenbrud til færdigvaren selv, kan vi sikre det bedste og billigste produkt, ved at I undgår en masse mellemled. 

 

Danstein er specialiseret i alle former for trapper og laver trapperne ud fra jeres ønsker, både i forhold til forarbejdning, størrelse og udformning.

Danstein kan lave trapper i mange typer af sten qua vores mange år som leverandør i branchen. Granitsten er en af de foretrukne materialer at bygge trapper i, men vi har mange flere materialer.

Uanset om det er store massive trin op til 380 cm bredde eller trappeplader ned til 2 cm tykkelse kan vi hjælpe.


Vi kan leverer i alle materialer til konkurrencedygtige priser og vi leverer altid gratis prøver på både forarbejdning og materialevalg direkte til jeres dør, med et fast tilbud.

Kontakt os og hør mere om materialerne og lad os sammen finde ud af, hvad der passer til dit projekt. Du kan også læse mere om vores trappesten.

Vores andre stentyper

Et bredt udvalg af stenmaterialer til trappekonstruktion

Vores sortiment af materialer strækker sig ud over granitsten. Vi kan tilbyde marmor, kalksten, skifer og mange andre materialer. Hver type sten har sine egne unikke egenskaber og æstetik, så du kan vælge det materiale, der bedst passer til din stil og præferencer. Vores eksperter vil gerne guide dig gennem de forskellige muligheder og give dig råd om, hvilket materiale der bedst opfylder dine krav.

Ud over at tilbyde trapper i forskellige materialer kan vi også håndtere forskellige dimensioner og former. Vores erfarne team kan producere trapper med store massive trin, der strækker sig op til 380 cm i bredden. Hvis du ønsker en mere slank og elegant trappe, kan vi også levere trappeplader ned til en tykkelse på kun 2 cm. Uanset hvilke specifikationer du har, kan vi imødekomme dine behov.

Trappe hugget i granit fra store kampesten
Få et tilbud på en trappe

For at høre nærmere om Dansteins trapper, så kontakt os på telefonen +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

Kvalitet og prisfordel ved at undgå mellemled

 

Vi er stolte af vores konkurrencedygtige priser, som gør det muligt for dig at få en kvalitetstrappe til en overkommelig pris. Vi ønsker at gøre processen så bekvem som muligt for dig. Kontakt os i dag for at få mere information om vores materialer og lad os sammen finde ud af, hvilken trappe der bedst passer til dit projekt. Vores team er klar til at hjælpe dig med at skabe den perfekte trappe, der kombinerer funktionalitet, æstetik og holdbarhed.

Stokhugget trappe

Stokhugget trappe

Trappen er bygget op i forskellige materialer og er stokhugget på synlige flader, så den er skridsikker - også på cykelrampen

Trappe i jetbrændt granit

Trappe i jetbrændt granit

Trappe og belægning

Trappe og belægning

Belægning er udført i bordursten af Kuru granit med omkringliggende chausstensten. Trappen er udført i samme materialet.

Trappe

Trappe

Trappen er udført i massive trin af svensk Kuru. Den er jetbrændt på synlige flader og er dermed skridsikker. Belægning er udført i bordursten samt chaussesten.

bottom of page