top of page

Trapper

Trappe - fra klippe til færdigt produkt

Da vi håndterer alt fra stenbrud til færdigvaren selv, kan vi sikre det bedste og billigste produkt, ved at I undgår en masse mellemled. 

 

Danstein er specialiseret i alle former for trapper og laver trapperne ud fra jeres ønsker, både i forhold til forarbejdning, størrelse og udformning.

Danstein kan lave trapper i mange typer af sten qua vores mange år som leverandør i branchen. Granitsten er en af de foretrukne materialer at bygge trapper i, men vi har mange flere materialer.

Uanset om det er store massive trin op til 380 cm bredde eller trappeplader ned til 2 cm tykkelse kan vi hjælpe.


Vi kan leverer i alle materialer til konkurrencedygtige priser og vi leverer altid gratis prøver på både forarbejdning og materialevalg direkte til jeres dør, med et fast tilbud.

Kontakt os og hør mere om materialerne og lad os sammen finde ud af, hvad der passer til dit projekt.

Stokhugget trappe

Stokhugget trappe

Trappen er bygget op i forskellige materialer og er stokhugget på synlige flader, så den er skridsikker - også på cykelrampen

Trappe i jetbrændt granit

Trappe i jetbrændt granit

Trappe og belægning

Trappe og belægning

Belægning er udført i bordursten af Kuru granit med omkringliggende chausstensten. Trappen er udført i samme materialet.

Trappe

Trappe

Trappen er udført i massive trin af svensk Kuru. Den er jetbrændt på synlige flader og er dermed skridsikker. Belægning er udført i bordursten samt chaussesten.

bottom of page