Granitsten til haven, bed, trappe eller større byggeprojekter - granit har masser af fantastiske egenskaber

Granitsten - en meget stærk og holdbar natursten

Granit er en enorm hårdfør natursten, der kan holde til det meste. Stenen benyttes ofte til udendørs brug, eksempelvis til haven, trapper, kantsten, fliser eller støttemure. Stenene kan holde til hård frost samt afsaltning i vintermånederne. Samtidig er overfladerne forholdsvist skridsikre i det mest vejr. 

Granitsten kan både slibes helt glatte til et mere moderne stilsikkert look, eller være mere rustikke til bede, havetrapper eller kanter. Når først man har anlagt nogle granitsten, er det meget nemt at benytte sig af materialet til andre dele af ejendommen. 

Granit stammer fra afkølet vulkansk malma, og er derfor naturligt ikke sammensat af flere bindingsmidler. Bearbejdning af granitten er typisk at afbrænde det for så at børste det på alle flader. 

Lyder granitsten relevant for dit have- eller byggeprojekt, så kontakt Danstein på telefon +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk

Nem vedligeholdelse af granitsten

Granitsten er så kompakte, at der ikke ophober sig væske indeni. Det gør stenarten meget anvendelig mod frost. Generelt er granit et af de materialer der kræver mindst vedligeholdelse og er derfor et stort hit hos husejere og bygherrer. 

Der er ikke meget materiel, der hverken hænger i, eller trænger igennem stenen, med stenens kompakte natur. Gevækst som alger og mos har meget svært ved at sætte sig fast, og kræver derfor ikke en årlig rens af fliser m.m., hvilket kan være særligt fordelagtigt.

Granit bliver brugt utrolig meget i det daglige, fra kantsten til brosten. Med egenskaber som utrolig holdbarhed og praktisk talt ingen vedligehold, er det en meget attraktiv stensort at benytte sig af. Derudover er det den stentype der findes mest af i jorden, hvilket gør det til en økonomisk attraktiv løsninger også. 

Har du spørgsmål til granit, så kontakt Danstein på telefon +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk

Granitsten til haven

Det er ikke kun planter, der er med til at forskønne din baghave. Granitsten kan være lige det der skal til for virkelig at sætte prikken over i’et. 

Granitsten til bed

Du har måske allerede de perfekte blomster i haven, så nu mangler du bare at udstille dem bedst muligt.

 

Her kan granit gøre forskellen.

Indgravering og dekoration

Hvor et bed er funktionelt, så kan granitsten selvfølgelig også bruges mere direkte dekorativt. Hjerter på granitsten, tekst eller noget helt andet, det kan vi sagtens klare - det er kun fantasien der sætter grænserne.

Kontakt Danstein, og få et tilbud på indgravering og dekorative sten af granit. Ring på telefon +45 5927 7300, eller kontakt på e-mail info@danstein.dk.

Store granitsten, små granitsten og alle størrelserne imellem

Da der er utallige ting at bruge granitsten til, så kræver det også at de kan fås i flere forskellige størrelser. Uanset dit behov på denne front, så kan vi hos Danstein imødekomme det.

 

Udover størrelsen, så bør du også overveje andre faktorer, såsom formen. Firkantede og runde granitsten er bare nogle af dem vi tilbyder - det hele afhænger af din personlige smag, og det formål du skal bruge stenene til.

Der findes mere end bare grå og sorte granitsten

Mørkegrå og sorte granitsten er altid populære, og de fleste tænker måske på disse, som noget af det første. Der findes dog flere farver hvad angår granit, som lys grå, rødlig eller sandfarvet. Se de mange eksempler på farver, så du kan finde lige netop det, der passer til din smag.

Granitsten pris

Prisen på granitsten kan variere alt efter hvilken mængde, type og størrelse. Er du bygherre eller husejer, kan behovet variere. Det kan være du ønsker nogle særlige dekorationer på granitstenene.

 

Det er derfor ikke muligt at komme med en fast pris på vores granitsten uden først at tale med Dansteins professionelle medarbejdere over telefonen eller på e-mail.

Kontakt Danstein og hør mere om priserne på granitstene.

 

Vi kan fanges på telefon +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

GRUNDLAGT 1904

HOVEDKONTOR:

 

DANSTEIN A/S

STEN TIL BYGGERI

Industriparken 28

DK 4450 Jyderup

Tel.  +45 59 27 73 00

 

info@danstein.dk
 

Cookie- og privatlivspolitik

Danstein gravsten og stenhuggerier