top of page

Chaussesten
- stabil som belægning og nydeligt som bånd mellem andre typer sten

Hvad er chaussesten, og hvor bruges de?

Chaussesten er en belægningssten, der minder om en brosten. Forskellen er, at chaussestenen er mindre i størrelsen.

Chaussesten hugges typisk i granit, og stenen nyder mange forskellige anvendelsesmuligheder. Den er især populær som belægningssten, da den har en skridsikker overflade og tåler stor belastning.

Er der spørgsmål eller forespørgsler vedrørende chaussesten, er man velkommen til at kontakte en af vores dygtige og professionelle medarbejdere. Vi sidder klar til at hjælpe dig omkring råd og vejledning vedrørende chaussesten.

 

Vi kan garantere, at vores kunder får den korteste leveringstid i branchen og til en fornuftig pris. Vi leverer chaussesten til ethvert projekt, hvad enten man er privatperson eller bygherre. Vi er vant til at samarbejde med alle typer interessenter og har flere års erfaring i at levere kvalitetssten i mange forskellige materialer.

chaussesten er en mindre brosten
Få et tilbud på chaussesten

For at høre nærmere om Dansteins chaussesten, så kontakt os på telefonen +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

belaegning i indkoersel med chaussesten
Belægning med chaussesten

Danstein har et stort udvalg af chaussesten, som fungerer rigtig godt som belægningssten. Chaussestenen er det klassiske valg i indkørslen, men fungerer også som belægning i haven eller rundt om bedet.

 

Det er i særdeleshed chaussestenens evne til at kunne modstå vægten fra biler og andre tunge køretøjer, der gør den ideel som sten i indkørslen. 

Der er dog nogle overvejelser, som vi anbefaler vores kunder at gøre sig, før de træffer den endelige beslutning om deres næste belægningssten. Det er trods alt et stort arbejde at gøre om, når først stenene ligger der. Du kan læse vores anbefalinger om valg af belægningsfliser her

Vores andre stentyper
Chaussesten priser

Hvad chaussesten koster afhænger af mængden, man køber samt typen af sten og deres størrelse. De klassiske grå chaussesten, der ses på billedet, er ofte den billigste løsning. Hos Danstein udregner vi priserne på baggrund af:

  • Hvad typen af sten koster

  • Hvad de koster pr. kvadratmeter

  • Hvad de koster i vægt

Danstein har mange års erfaring med chaussesten og granitsten generelt. Vi sidder altid klar til at hjælpe med vejledning i forhold til køb af belægningssten, og du er velkommen til at kontakte os for rådgivning på telefon 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

Chaussesten i mange varianter

Der findes et hav af forskellige chaussesten. Fælles for dem er det, at de alle er granitsten. Men granit findes i flere farver og typer, og her hos Danstein sælger vi følgende chaussesten:

  • Grå/lysegrå chaussesten

  • Mørkegrå/blå chaussesten

  • Røde/rødgrå chaussesten

  • Sortgrå chaussesten

  • Sorte chaussesten

Få et tilbud på chaussesten

For at høre nærmere om Dansteins chaussesten, så kontakt os på telefonen +45 5927 7300, eller på e-mail info@danstein.dk.

billige chaussesten til en fair pris
bottom of page